Teenagenight XXL / 19-10-2018
Beat Crooks

Marmerzaal:
DJ Arno Schadde
DJ Taeke

Sterren Avond / 27-10-2018
Ancora
Henk Wijngaard
Burdy
Marco Schuitmaker
Chriztiaan

DM Music
DJ Martijn
DJ Mark N

Sfeeravond 2018 / 24-11-2018
Grote zaal:
PPM Partyband
DJ Jan

Marmerzaal:
DM Music
DJ Martijn

Rooktent aanwezig

Onlangs toegevoegd!


     Sterren Avond
     Teenagenight XXL
     Josylvio
     Teenagenight
     Yung Felix
     jack $hirak

Discotijd terug in kruisweg Marum tijdens sfeeravond

MARUM - Op de laatste zaterdag in november is het weer tijd voor de sfeeravond in kruisweg Marum.

In de partyzaal staat dé PPM partyband met een optreden van René Karst. In de marmerzaal kan iedereen uit z’n dak gaan met muziek uit de jaren ’90 en ’00 met DJ Martijn van DM Music en DJ Sikko als gangmakers achter de draaitafels. De zalen gaan op zaterdag 25 november om 22:00 uur open.

PPM partyband is de partyband die iedereen een keer beleefd moet hebben.
(On)gewoon goed en gezellig daar staat de PPM partyband voor. Altijd feest met een vet gouden rand!. Ze spelen alles, in een razend tempo, zijn interactief en zorgen voor een uitzinnig publiek. Wat wil je nog meer met de mooiste zangeres van Nederland.

René Karst bekend van:” Liever te dik in de kist” en “De stenen op het plein” zorgt voor een oer Hollands tintje.

DJ’s
De sfeeravond neemt stappers mee in de beleving van de jaren ’90 en ’00. DM Music Martijn en de DJ uit die tijd, waaronder Sikko Cazemier, draaien de meest vette en swingende hits uit deze jaren.

SFEERMAKERS:
Geen onbekende in de regio. Zoals Bert zelf zegt is zingen zijn missie. Nederlandstalige of Engelstalige hits of golden oldies: Bert Solo  maakt er een feestje van. Ook de bovenzaal gaat weer open met de sfeermakerband Ideaal. Deze drie mans formatie heeft een divers repertoire aan dansmuziek voor jong en oud.

KAARTEN:
De sfeeravond in Marum is een speciaal feest dat maar eenmaal per jaar plaatsvindt. Het is steevast een reünie voor de stappers uit die mooie discotijd. Kaarten  aan de kassa kosten tien euro. Kaarten in de voorverkoop zijn te koop voor acht euro. Alleen feestgangers boven de achttien jaar zijn welkom.
Kaartverkoop is reeds gestart bij de welbekende voorverkoopadressen.: Marum: Primera en Kruisweg, Leek: Bio Corner-Easy Hobby, Surhuisterveen: Bruna & Music Store.

Tickets   Bekijk de complete agenda van Kruisweg Marum